tejszines-tortak_0

Tejszínes torták: széles választék, kedvező ár. Rendeljen most!

A tejszínes torták tág teret adnak az egyéni elképzelések és az ötletek megvalósítására. Elkészítésükhöz és díszítésükhöz rendkívül sokféle anyag áll rendelkezésünkre. Felületükön a legkülönbözőbb alkalmi feliratok, csipkeminták és egyedi kis figurák is elhelyezhetők. A tejszínes torták szegélyét rendszerint hullámos fecskendezéssel díszítjük. A tejszínhabot díszítőcsővel ellátott nyomózsákkal fecskendezzük, mert az így keletkező krémes idomok vastagabbak és jóval nagyobbak lesznek, mint a papírtölcsérből fecskendezettek. Ezáltal nemcsak díszítik, hanem a nagyobb mennyiségű krém miatt dúsítják, és még vonzóbbá teszik a tortákat.

Tejszínes torta rendelés: telefonon Pécsett a 06 72/ 437 512, Kozármislenyben pedig a 06 72/ 370 383 számon, vagy személyesen a pécsi, illetve kozármislenyi cukrászdánkban.

Kirsch torta

Kirsch torta

A Kirsch torta az ínycsiklandó megjelenés mellet a belsejében található fehér és csokoládés tejszínkrém közötti cherrys meggy miatt is az egyik legkedveltebb finomságunk, melynek külsejét tejszínhab, étcsokoládé, meggyszemek és csokidara ízléses kombinációjával gazdagon díszítjük.

Eszterházy-torta

Eszterházy-torta

Az Eszterházy-torta diós felvert lapokból készült, az Eszterházy grófról, mint névadóról elnevezett klasszikus, jellegzetes mintázatú tejszínes torta, melyet pörkölt dió és Brandy ízesítésű pudingos tejszínkrémmel töltünk, tetejét és oldalát pedig tejszínhabbal és dióval díszítjük fel.

Raffaello torta

Raffaello torta

A Raffaello torta kimondottan a különleges ízek kedvelőinek készülő kókuszos és mogyorós tejszínkrém, kókuszos lapokba töltve, melynek tetejét legtöbbször habrózsákkal és különböző csavart tejszínhabformákkal, illetve ízlés szerint kókusz vagy csoki reszelékkel díszíthetjük.

Cuba Libre torta

Cuba Libre torta

A Cuba Libre torta a cukrászdánkban kapható egyik legnépszerűbb tejszínes torta fajta, melynek tésztája csokoládéból, kakaóból, valamint fehér rumból készülő, igen ízletes tészta, tölteléke pedig szintén fehér rummal, illetve csokoládéval ízesített tejszínes puding.

Milotai mézes diótorta

Milotai mézes diótorta

Igazi különlegességnek számít a cukrászdánkban is kapható, és az eredeti recept alapján készülő Milotai mézes diótorta, mely a 2013-as évben az ország tortája cím birtokosa volt, és ezt a megtisztelő címet döntően könnyed, intenzív dió ízével, mézzel és karamellel nyerte el.

Szabolcsi almás máktorta

Szabolcsi almás máktorta

A Szabolcsi almás máktorta, mely a 2012-es évben az ország tortája cím birtokosa volt, egy nem mindennapi, az átlagosnál kicsivel szilárdabb krémállagú tejszínes torta fajta, amelynek töltelékében és meghatározó díszítő elemeként is nagy mennyiségű, friss almát használunk fel.

Trüffel torta

Trüffel torta

Sokak véleménye szerint a Trüffel torta az egyik legfinomabb tejszínes torta, mely egy különleges csokoládés torta, tejszínes lágy csokoládé krémmel töltve, fehér rumos főzött bevonattal, melyre fő díszítő motívumként úgynevezett Trüffel golyókat helyezünk.

Mozart torta

Mozart torta

A Mozart torta cukrászdánkban saját receptünk alapján készül, és alapvetően egy mogyorós-csokoládés, vodkával átgyúrt marcipángolyókkal töltött tejszínes torta fajta, melynek külsejét a csokoládéforgácsok segítségével igény szerint akár teljesen egyedi módon is feldíszíthetjük.

Tejszínes csokoládétorta

Tejszínes csokoládétorta

A cukrászdánkban kapható tejszínes csokoládétorta tejszínből, valamint kiváló minőségű holland kakaóból és csokoládéból készülő nagyon finom és közkedvelt tejszínes torta típus, melynek tetejét és oldalát tejszínhabbal, valamint csokiforgáccsal gazdagon díszíthetjük.

Citromos álom torta

Citromos álom torta

A citromos álom torta könnyű tejszínkrémből, valódi gyümölcsléből és gyümölcsrostokból készülő, csodálatos megjelenésű és ízű, hűsítő hatású egyedi tortakülönlegesség, melynek tetejét habrózsákkal, étcsokoládé szirmokkal és citromszeletekkel gazdagon díszítjük.

Tejszínes málnatorta

Tejszínes málnatorta

A cukrászdánkban kapható tejszínes málnatorta tejszínes házi málnakrémmel, kétféle piskótalapból, megszokott hagyományos ízekkel készülő nagyon finom, ízletes tortafajta, melynek tetejét a tejszínhab mellett friss gyümölcsökkel, málnával és szederrel díszítjük.

Orosz krémtorta

Orosz krémtorta

Az Orosz krémtorta tejszínhabbal, pudinggal, rummal, mazsolával és narancshéjjal ízesített népszerű torta, melynek külső részét vékony habréteggel vonjuk be, majd idénygyümölcsökkel, csokoládé szirmokkal, valamint tejszínhabbal tetszőleges formákat rajzolva díszítjük fel.

Tiramisu torta

Tiramisu torta

A tiramisu torta tejszínből és mascarpone sajtból, kávéval meglocsolt babapiskótából készülő közkedvelt, és ideális születésnapi torta, melynek tetejét megszórjuk vastagon kakaóporral, majd habzsákból nyomott nagy méretű tejszínrózsákkal tetszés szerint kidíszítjük.

Erdei túrótorta

Erdei túrótorta

Az erdei túrótorta egy nagyon finom, ízletes, tejszínes túrókrémmel, valamint erdei gyümölcsös krémmel töltött torta típus, mely különböző variációkban készülhet el, ugyanis díszítésére minden esetben friss és szezonális gyümölcsök ízléses kombinációját használunk fel.

Kastély torta

Kastély torta

A cukrászdánk kínálatában szereplő kastély torta egy hagyományos recept alapján készülő, karamellás tejszínből, valamint csokis lapokból készült izgalmas tejszínes torta fajta, melynek oldalát és tetejét tejszínhabbal és csokoládé reszelékkel gazdagon díszítjük.

Fekete-erdő torta

Fekete-erdő torta

A Fekete-erdő torta a világ szinte minden táján ismert és egyben népszerű torta típus, melynek legfőbb alkotóelemei közé sorolható a tejszínes puding, a meggy- és piskótadarabok, valamint a reszelt csokoládé, különleges ízesítéséhez pedig bőséges adag rumot is használunk.

Joghurtos epertorta

Joghurtos epertorta

A joghurtos epertorta a gyerekek által nagyon kedvelt, rengeteg valódi gyümölcsből, joghurtból, valamint tejszínből készülő torta fajta, melynek változatos kialakítású díszítése bőséges mennyiségű szeletelt friss és szezonális gyümölcsfajták felhasználásával történik.

Baileys torta

Baileys torta

A kínálatunkban megtalálható Baileys torta típus alapvetően saját készítésű pudingból, tejszínből, valamint krémlikőrből a saját cukrászdánk receptje alapján készül, igazán különleges, teljesen egyedi ízvilágát pedig a csokoládé darabok teszik még teljesebbé.

Részeges matróz torta

Részeges matróz torta

A cukrászdánk kínálatában szereplő részeges matróz torta egy különleges tejszínes gesztenyetorta típus, melynek igazi különlegessége leginkább a belsejében rejlik, ugyanis legfőbb alkotóelemei közé a rummal gazdagon meglocsolt piskóta darabok tartoznak.

Kinder torta

Kinder torta

A Kinder torta alapvetően egy összetört diódarabokkal dúsított felvert tészta kellemesen lágy mogyorókrémmel megcsorgatva, házi vanília, valamint csoki krémbe rejtett kekszdarabkákkal. A Kinder torta tetején kakaóporral lágyan meghintett tejszínhabréteg található.

Maroni torta

Maroni torta

A Maroni torta egy kellemes ízű csokoládés piskótába vastag rétegekben töltött rumos és tejszínes gesztenyekrém, melyet csokoládéba mártott meggyszemekkel gazdagítunk. A Maroni torta teteje tejszínhabrózsákkal, valamint ízletes gesztenyeszívekkel van feldíszítve.

Praliné torta

Praliné torta

A praliné torta egy mogyorós krémmel töltött sokrétegű torta típus, mely cukrászdánkban egy tíz éves recept alapján készül. A praliné torta előkelő megjelenésű díszítéséhez habrózsák és csokoládé szirmok mellett apróra vágott mogyorószemeket is használunk.

Túrótorta

Túrótorta

A számtalan variációban készíthető kellemesen édes és könnyed, közismert tejszínes túrótorta cukrászdánkban alapvetően barackdarabokkal van ízesítve, szemet gyönyörködtető díszítése pedig minden esetben bőséges mennyiségű, friss szezonális gyümölccsel történik.

Pisztácia torta

Pisztácia torta

A pisztácia torta egy különlegesen ízletes és egészséges torta típus, amely cukrászdánkban alapvetően tejszín, pisztácia, valamint csokoládé felhasználásával készül, díszítésekor pedig a tetejét, valamint az oldalát is megszórjuk szeletelt pisztácia darabkákkal.

Fehér csokoládé torta

Fehér csokoládé torta

Sokak kedvence a cukrászdánkban kapható különleges fehér csokoládé torta, mely vékony piskótalap rétegekből áll, ízesítése fehér csokoládéval kevert pudinggal és roppanós csokigolyókkal történik, díszítése pedig a tejszínes tortáknál megszokott módon alakul.

Csokis keksz torta

Csokis keksz torta

A teljesen egyedi csokis keksz torta a cukrászdánkban kapható, egyértelműen legnépszerűbb tejszínes torta fajta, melyet saját készítésű pudingból, olasz alapanyagok felhasználásával készítünk, oldalát és tetejét pedig apró csokoládé őrleménnyel meghintve díszítjük fel.

rendeles-callto-big