hagyomanyos-tortak_0

Hagyományos torták: széles választék, kedvező ár. Rendeljen most!

A hagyományos torták mindig és mindenütt a kedvencek közé tartoznak. A nyári gyümölcstorták pedig szemet gyönyörködtető színekkel, Nap érlelte lédús gyümölcsökkel kápráztatnak el minket. Egyazon tésztából és krémből többféle tortát is készíthetünk. Ilyen például a csokoládé felvert, amelyből a csokoládétorta, a rokokótorta, a csokoládés tejszínes torta és a gesztenyetorta készül. A hagyományos tortákat az értékesítés napja előtt szoktuk betölteni azért, hogy tésztájuk kissé megszikkadjon és a benne lévő krémtöltelék megdermedjen. Így a torták formásan kidolgozhatóak és könnyedén, valamint tetszetősen szeletelhetőek lesznek.

Hagyományos torta rendelés: telefonon Pécsett a 06 72/ 437 512, Kozármislenyben pedig a 06 72/ 370 383 számon, vagy személyesen a pécsi, illetve kozármislenyi cukrászdánkban.

Dobos torta

Dobos torta

A híres pesti cukrászmesterről elnevezett klasszikus Dobos torta piskóta lapokból készülő, csokoládés vajkrémmel töltött, dobos cukorral áthúzott torta, melyet igény szerint hajlítva és legyezőszerűen is elkészítünk, oldalát pedig darált dióval, vagy mandulapehellyel díszítjük.

Gyerek Dobos torta

Gyerek Dobos torta

Az elkészítés, az ízvilág, valamint a díszítés szempontjából a klasszikus változatnak minden szempontból megfelelő, de annál valamivel kisebb méretű, 12 szeletből álló gyerek Dobos torta, mely ideális választás lehet gyereknapra, névnapra, születésnapra, és egyéb alkalmakra is.

Gesztenyetorta

Gesztenyetorta

Sokak kedvence a hagyományos recept alapján készülő gesztenyetorta, melynek külső részét a töltelékként is használt, rummal gazdagított, habosított gesztenyés vajkém borítja, tetejét pedig többek között olvasztott csokoládéba mártott, tömör gesztenyeszívekkel díszítjük fel.

Sacher-torta

Sacher-torta

Sachert-torta különlegességünk, mely nevét megalkotójáról, a híres bécsi cukrászmesterről kapta, az eredeti recept alapján készülő tradicionális csokoládétorta, csokoládés felvert tészta sárgabaracklekvárral töltve, melynek külsejét klasszikus módon, csokoládé bevonattal díszítjük.

Csokoládétorta

Csokoládétorta

A cukrászdánk által készített csokoládétorta a hagyományos ízek kedvelőinek szánt általános desszerttorta, mely tökéletesen megfelel névnapi, születésnapi bulikra, és egyéb alkalmakra is, összetételét tekintve pedig kakaós piskótába töltött pudingos csokoládés vajkrém.

Diótorta

Diótorta

A születésnapok nélkülözhetetlen kelléke a rendkívül kiadós, hagyományos diótorta pudingos diós vajkrémmel, néhány csepp rummal gazdagítva, melynek külsejét megszórjuk darált dióval, tetejét pedig szintén a hagyományoknak megfelelően diószemeket felhasználva díszítjük.

Romanov torta

Romanov torta

A Romanov torta egy jellegzetes formájú, dekoratív megjelenésű finomság, mely ötvözi magában a mogyoró, valamint a puncstorta kellemes ízvilágát. Különlegessége, hogy rumos puncstöltelék öleli körbe a torta belsejében lévő mogyorókrémmel összetöltött piskóta lapocskákat.

Vanília torta

Vanília torta

A vanília torta piskóta felvertből készült, vanília rúddal ízesített, főzött pudingos krémmel töltött hagyományos típusú torta, melynek külsejét a töltéshez használt krémet is felhasználva tetszés szerint, illetve az egyedi igényeket is figyelembe véve számtalan módon feldíszíthetjük.

Puncstorta

Puncstorta

A puncstorta piskótatésztából készülő, baracklekvár, rum, mazsola, narancshéj, valamint párizsi krém felhasználásával elkészült puncstöltelékkel töltött hagyományos torta, külsején fondan bevonattal, melynek díszítése tág teret enged az egyéni elképzelések megvalósítására.

Gyümölcstorta

Gyümölcstorta

Cukrászdánk kínálatában szerepel a mindenki által nagyon jól ismert gyümölcstorta forma, melynek belseje lágy vanília pudinggal van megtöltve. A gyümölcstorta díszítése egymással harmonizáló friss idény gyümölcsökkel, valamint tejszínhab rózsával gazdagon történik.

rendeles-callto-big