Sajtóközlemény

Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések a Reichenbach - 
Kovács Kereskedelmi Vendéglátó és Szolgáltató Kft.-nél

2022/10/10
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a Reichenbach - Kovács Kft. 2021. novemberében 17, 719 millió Ft feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-04170 számú pályázaton.
A fejlesztés célja a vállalkozói szektornak a gyorsuló technológiai, gazdasági és társadalmi változásokhoz való alkalmazkodóképességének fejlesztése hozzájárul a válságálló és fenntartható működéshez. Ezért szükséges a kapacitásokba történő beruházás.
A projekt keretében1 db süteményespult, 1 db tégelyes fagylaltpult, 1 db mélyhűtött munkaasztal, 1 db hűtött munkaasztal, 1 db professzionális aktív sokkoló szekrény, 1 db sütőkemence beszerzése valósul meg. Így segítjük elő a biztonságos és minőségi termék előállítását.

A napelem beruházás a fenntarthatóság jegyében nagyon fontos a cégünk számára.

A kollégák nyelvi képzése szintén elengedhetetlen volt, elsősorban külföldi ügyfélkör, a velük való kommunikáció végett.

Cégünk elkötelezett a kollégák hosszú távú képzése mellett, ezért első lépésben képzési tervet készítettünk a kiválasztott tanácsadó céggel.

A fejlesztés megvalósulási helyszíne: Pécs, Nagy Imre út 37.
A projekt befejezése: 2022.09.22.
További információ kérhető:
Kovács Kálmánné
info@cukraszda-pecs.hu
Telefon: +3630/260-1772
Reichenbach - Kovács Kereskedelmi Vendéglátó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Minden jog fenntartva
Reichenbach-Kovács Kft.
7632 Pécs, Nagy Imre út 37.
Adatkezelési nyilatkozat
angle-double-up