kremesek-es-habos-sutemenyek

Tejszínes sütemények, krémesek: széles választék, kedvező ár. Rendeljen most!

A tejszínes sütemények és krémesek mindenki által kedvelt kellemes édességek. Biztos, hogy mindenkinek meg van a maga kedvence, mint például a Francia krémes, vagy az Almás krémes. Azonban ajánlatos azért néha más fajta krémest is megkóstolni, hiszen számtalan ízben és kivitelben kínáljuk ezeket a süteményeinket is. A habos sütemény kínálatunk szintén rendkívül bőséges, mert ezek a sütemények többféleképpen is elkészíthetők. Az elkészült habos sütemény jellegét alapvetően a cukor és a felhasznált tojás mennyisége határozza meg.

Tejszínes sütemény, krémes rendelés: telefonon Pécsett a 06 72/ 437 512, Kozármislenyben pedig a 06 72/ 370 383 számon, vagy személyesen a pécsi, illetve kozármislenyi cukrászdánkban.

Rizskocka

Rizskocka

A rizskocka az igazi ínyenceknek való különleges édesség fajta, nagyon szép és nagyon finom csemege, alapvetően pudinggal és tejszínhabbal dúsított vaníliás tejben főzött rizs szemek alkotnak, és cukrászdánkban készülhet gyümölcsös, valamint csokoládés ízekben is.

Gesztenyés álom

Gesztenyés álom

Gesztenyés álom egy nagyon finom sütemény, ugyanis a gesztenye csodálatos ízvilága keveredik el benne a tejszín lágyságával. A gesztenyés álom az oldalán körbefutó csoki háló, valamint a tetejére halmozott finom gesztenye miatt is igazán kellemes és különleges.

Epres álom

Epres álom

Az epres álom nem csak egy finom, hanem egy nagyon dekoratív tejszínes sütemény is, melyben az édes eper, valamint a joghurtos tejszínkrém pikáns íze ötvöződik. Az epres álom oldalát csoki hálóval, tetejét pedig friss idénygyümölcsökkel változatosan díszítjük fel.

Kinder szelet

Kinder szelet

A Kinder szelet összetételét és szerkezetét tekintve szinte teljes mértékben megegyezik a Kinder tortával, az egyedüli különbség, hogy a szelet esetében sütemény formában kínáljuk a diódarabokkal dúsított felvert tészta, valamint a mogyoró- és vaníliakrém lágy ízét.

Habos krémes

Habos krémes

A habos krémes egyrészt egy rendkívül gusztusos megjelenésű, másrészt pedig egy nagyon ízletes sütemény fajta. A cukrászdánkban készülő habos krémes lényegileg egy lágy vaníliás-pudingos tojáshab krém, mely házi készítésű leveles tésztába kerül vastagon betöltve.

Francia krémes

Francia krémes

A francia krémes egy jól ismert, nagyon népszerű krémes típus, amely alapvetően egy lágy vaníliás-pudingos tojáshab krém tejszínhab réteggel, melyet házi készítésű leveles tésztába vastagon töltünk. A francia krémes tetejét pedig kakaós fondannal vonjuk be.

Házi krémes

Házi krémes

A cukrászdánk kínálatában szereplő házi krémes nagymamáink receptje alapján készülő igazi finomság, melyet csak hétvégente készítünk. A krémes házi készítésű leveles tésztájába vaníliás sárga krémet töltünk, melyet a benne lévő tojás sárgája tesz igazán lággyá.

Kassai papucs

Kassai papucs

A különleges ízvilágú tejszínes édességek kategóriájába tartozó Kassai papucs készítésekor cukrászdánkban leveles tésztából készített papucsformákat alakítunk ki. Ezután a kialakított formákat vanília pudingos tejszínkrémmel töltjük meg, és tányéron felszolgálva kínáljuk.

Képviselőfánk

Képviselőfánk

A mindenki kedvencének számító képviselőfánk egy könnyed, finom tejszínes édesség, melynek készítése során a forrázott tésztából készülő fánkokat vanília pudinggal és tejszínnel töltjük meg. A képviselőfánk krémmel való töltése, és ízléses díszítése sokféleképpen történhet.

rendeles-callto-big