tanyeros-sutemenyek

Tányéros sütemények: széles választék, kedvező ár. Rendeljen most!

Tányéros süteményeinket senkinek sem kell bemutatni. Hiszen a Somlói galuska, a gesztenyepüré, vagy a sarokház szinte mindenki által ismert és kedvelt édességek közé tartoznak. Tányéros jellegüknél fogva elkészítésük, valamint díszítésük során figyelembe kell vennünk az adott tányér, vagy épp a kehely adottságait is. Hiszen sok esetben maga a tányér is a díszítési kompozíció részét képezi. Kelyhek esetében pedig átlátszó tulajdonságukat tudjuk kihasználni arra, hogy a benne felkínált édességek gusztusos rétegződése is napvilágra kerüljön, tovább fokozva így az édesség által nyújtott esztétikus és vonzó látvány élményét.

Tányéros sütemény rendelés: telefonon Pécsett a 06 72/ 437 512, Kozármislenyben pedig a 06 72/ 370 383 számon, vagy személyesen a pécsi, illetve kozármislenyi cukrászdánkban.

Somlói galuska

Somlói galuska

A mindenki által ismert somlói galuska kétségtelenül a cukrászdánkban kapható legkedveltebb tányéros sütemények egyike. A lágy vanília puding, pörkölt dió, rumos mazsola, kandírozott narancshéj ízét, rumos csoki öntettel, valamint tejszínhabbal tesszük izgalmassá.

Holland kocka

Holland kocka

A jól ismert holland kocka cukrászdánk klasszikus süteménykínálata közé sorolható tányéros sütemény fajta. A holland kocka készítésekor a vanília krémmel töltött, vastag lágy piskótát rumos holland-öntetbe mártjuk, majd tejszínhabbal ízlésesen feldíszítve kínáljuk.

Gesztenyepüré

Gesztenyepüré

A gesztenyepüré régi nagy kedvencünk, és szinte senkinek sem kell bemutatni. Igény esetén a gesztenyepürét – mely alapvetően egy finom gesztenyemassza tejszínhabbal – ínyenceknek cukrászdánkban rumos csoki öntettel gazdagítva is szívesen elkészítjük.

Sarokház

Sarokház

A sarokház egy nagyon népszerű tányéros sütemény fajta, melyet mindenki szeret, hiszen lényegében egy háromszög alakúra vágott csokoládé torta szelet, melyet finom rumos csokoládé öntettel, majd a tetején és az oldalán is bőséges tejszínhab köntössel borítunk be.

rendeles-callto-big