Csak olyan süteményt és fagylaltot készíts, amit te is bármikor szívesen fogyasztanál, és csak ilyet adj Vendégeidnek. Ezáltal leszünk „Egy cuki kis hely”.

Számunkra és cukrászdáink dolgozói számára a nyitás napjától kezdve a mai napig kötelező érvényű alapszabály, hogy csak és kizárólag minőségi termékeket állítunk elő, hisz csak az elégedett Vendég fog újra visszatérni.

kovacs-cukraszda

Tudjuk, és munkánk során folyamatosan törekszünk is arra, hogy nem elegendő csupán a jó, és kifogástalan minőségű termék előállítása, hanem azt ízlésesen, mutatósan fel is kell díszíteni, hogy minél kívánatosabb, minél ínycsiklandóbb legyen Vendégeink számára.

Továbbá a Vendég csak ott érzi jól magát ahol kellemes légkörben, finom cukrásztermékeket fogyaszthat, illetve ahova bármikor – akár egyedül, akár barátaival vagy családjával – nyugodtan betérhet egy csésze kávét, süteményt vagy fagylaltot fogyasztani.

Büszkék vagyunk eddigi elért eredményeinkre, arra hogy hatalmas reklám nélkül, csak az emberek szájról-szájra való ajánlásával lettünk egyre népszerűbbek. Sokat köszönhetünk a rengeteg esküvői megrendelésnek, ahol sok Vendég találkozott tortáinkkal, süteményeinkkel.

rendeles-callto-big.